0738642726
Selectează o Pagină

Suzuki, scurt istoric

chei-auto-timisoaa-chei-auto-suzuki-deblocare-auto-copiat-chei-auto-nonstop-carcase

Dacă nu ai știut până acum, Suzuki Motor Corporation este una din cele mai mari companii de automobile din lume prin producția și vânzarea cu succes a gamei variate de autovehicule cu 2 sau 4 roți, printre care autoturisme, automobile SUV, autospeciale, mașini de teren accidentat, ATV-uri, motociclete Cross, motociclete Enduro, motociclete din categoria super-sport si autoutilitare. Este o companie cu o producție fabuloasă în întreaga lume și care datează din anul 1909, mai exact acum 109 ani. A fost înființată de către Michio Suzuki (1887–1982) în Hamamatsu, Coasta de Vest a Japoniei. Întâi a avut numele de Suzuki Loom Works. În anul 1937 Suzuki produce automobile cu capacitate cilindrică mică, însă al Doilea Război Mondial face ca producția să înceteză. În anul 1954 numele companiei a fost schimbat în Suzuki Motor Co. Ltd.  În 1955 apar primele modele de motociclete cu un singur cilindu Colleda COX 125cc 4 timpi și Colleda ST 125cc. După anii 1960 Suzuki participă la cursele de motociclete Grand Prix, în care câștigă locul 1 de nenumărate ori. În 1961 Suzuki produce camionul Suzulight Carry 360cc. În anul 1955 modelul de motocicletă Suzuki T20 este desemnat ”cea mai rapidă motocicletă de 250cc din lume”. Suzuki se extinde mai apoi și pe piața din Thailanda și SUA. După anul 1980 se produce modelul de motocicletă GSX1100S Katana, un demodel de mare succes care devine simbol al Suzuki. După anul 1981 începe producția de Suzuki Samurai și Suzuki Jimny. În anul 1982 Suzuki anunță fabulosul prag de vânzare de motocilete la 5 milioane de unități. După anul 1990 compania se redenmește în Suzuki Motor Company, își extinde producția în Spania, Ungaria, India, Pakistan și Coreea de Sud prin asocierea cu Daewoo. În anul 1992 Suzuki vinde 10 milioane de uniăti de automobile, iar în anul 2002 Suzuki anunță pragul de vânzare de 30 milioane de unități Suzuki pe plan mondial. O cifra extraordinară, care continuă să crească și în zilele noastre. Suzuki, o companie gigant cu un succes fabulos.

Chei Auto Suzuki

Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule servicii de intervenţie de deblocare auto, copiere/duplicare chei auto Suzuki, programare cip sau transponder, schimbare carcasă uzată, înlocuire baterie şi reparaţia circuitului electronic a cheii auto pentru orice autoturism, autovehicul, autoutilitară, mașini de teren accidentat, Suzuki, oriunde în Timişoara şi judeţul Timiş! Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu mobil la preţuri accesibile, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând!

Cheie cu 2 butoane și lamă pentru contact, Suzuki

chei-auto-timisoaa-chei-auto-2-butoane-simpla-lama-contact-suzuki-deblocare-auto-copiat-chei-auto-carcase

Această cheie este fabricată dintr-un plastic rezistent cu butoane gumate sau cauciucate. Lama cheii este din material oțel. Frecvența de operare este de 433 MHz; Această cheie-telecomandă este compatibilă cu modelele Suzuki Swift 2004 – 2013, Suzuki SX4, Suzuki Scorss, Suzuki Vitara, Suzuki Jimny, Suzuki Liana 2004-2007 etc.

Telecomanda inteligentă cu 2 butoane, Suzuki

chei-auto-timisoaa-chei-auto-2-butoane-suzuki-deblocare-auto-copiat-chei-auto-carcase

Această cheie-telecomandă cu 2 butoane este denumită inteligentă  pentru faptul că nu este nevoie introducerea ei în contactul automobilului pentru pornire. Deține frecvența de operare  de 315 MHz sau 433 MHz; Această cheie inteligentă este compatibilă cu modelele Suzuki Grand Vitara 2007-2013, Suzuki  SX4, 2007-2013 etc.

Telecomanda inteligentă Suzuki cu 4 sau 2 butoane

chei-auto-timisoaa-chei-auto-suzuki-deblocare-auto-copiat-chei-auto-carcase

Această cheie-telecomandă inteligentă Suzuki  este întâlnită la cele mai noi modele Suzuki. Este fabricată din plastic și aluminium rezistente. Deține un model cip PCF7952; frecvența de operare este de 434MHz; tip baterie CR2032. Această cheie inteligentă este compatibilă cu cele mai noi dintre modelele Suzuki SX4, Suzuki Scorss, Suzuki Vitara, Suzuki Swift 2010 – 2017 etc.

Serviciile oferite pentru orice model Suzuki

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară Suzuki

Ţi-ai încuiat cheia auto Suzuki în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, deblocăm orice maşină fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea.

  • Tăiem şi programăm chei auto Suzuki complete 

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina Suzuki? Suntem aici! Creăm, duplicăm, programăm cip pentru orice cheie auto Suzuki. Avem o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România,  pricepuți în crearea şi progamarea unei chei auto complete pentru orice model  Suzuki.

  • Duplicăm chei auto Suzuki

Dacă eşti un conducător auto Suzuki și ai nevoie de o dublură, apelează la specialişti! Noi creăm chei auto de rezervă complet programate, cu telecomandă completă. Noi îţi facem oricâte dubluri ai nevoie, toate la o calitate originală şi mult mai accesibil ca preţ comparativ cu dealerii reprezentanţelor! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă.

  • Reparăm chei auto Suzuki

În general, cheia auto Suzuki poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Suzuki ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie.

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii Suzuki, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă tehnologie şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butuc/contact, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Se montează contactul sau butucul încapoi la locul său de unde a fost demontat. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete.

  • Extragem chei auto Suzuki rupte sau blocate în butucul/yala portierei 

Extragerea cheii rupte din butucul portierei se va rezolva fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii mobile de urgenţă pentru extragerea cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei mașinii Suzuki.

Modele de maşini Suzuki la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes

Suzuki Vitara 2001, Suzuki SX4 2009, Suzuki Scorss 2010, Suzuki Vitara 2003, Suzuki Swift 2010 – 2017, Suzuki Swift 2004 – 2013, Suzuki SX4 2007, Suzuki Scorss 2011, Suzuki Vitara 2010, Suzuki Jimny 2003Suzuki Ignis, Suzuki XL-7, etc..