0738642726
Selectează o Pagină

Chevrolet, scurt istoric

chei-auto-timisoara-cheie-chevrolet-chei-auto-chevrolet-chei-auto-timis-chei-auto-vw-chei-auto-chevrolet-masini-chei-deblocare-dublura-cheie-am-pierdut-cheia-de-la-masina

În anul 1911, pe data de 3 Noiembrie, binecunoscutul pilot de curse și inginer auto, elvețianul Louis Chevrolet pune bazele Chevrolet Motor Company alături de co-fondatorul de la General Motors William C. Durant în orașul Detroit, Michigan, SUA. Printre primele modelel Chevy produse sunt Chevrolet Series C Classic Six, însă prima lansare fusese abia în anul 1913 la New York. După 1914 se lansează modelele Chevrolet H Series și Chevrolet L Series. Se spune că logo-ul companiei are legătură cu crucea roșie sau semnul „+” de pe drapelul Elveției, aceasta fiind țara de origine a celor care au pus bazele companiei Chevrolet. După anul 1916 Chevrolet crește admirabil prin vânzările modelului de succes Chevrolet Series 490. După anul 1917 Chevrolet devine o diviziune a marelui General Motors. După anul 1919 Chevrolet se extinde, producând automobile în fabicile din mai multe state din America de Nord, de pildă Ouckland, California, Michigan, New York, Missouri, Taxas etc. În anul 1918 se lansează un model cu motor V8 și patru sau cinci locuri pentru pasageri, modelul Chevrolet Series D. Tot după anul 1919 Chevrolet preia și își introduce modelele în propriul brand, compania GMC. Anii 1920, 1930, 1940 sunt un continuu succes în istoria Chevrolet, aceasta companie de automobile fiind un competitor măreț pentru Ford. În anul 1941 se lansează GMC Model 9314. În anul 1946 se lansează modelul Chevrolet Pickup. În anul 1953 se lansează Chevrolet Corvette, o mașină sport cu două locuri, iar după 1957 se introduce primul automobil cu motor cu injecție. În anul 1960 se introduce modelul Chevrolet Corvair. Puternicul motor Chevrolet V8 se instalează pe mai multe modele care fac parte din General Motors, cum ar fi Hummer, Pontiac, Buick, Opel (Germania), Holden (Australia). Din 2005 Chevrolet re-produce modele Daewoo, aceasta făcând parte din General Motors Korea. Din anul 2007 Chevrolet produce modele Hibride cu un consum economic. În 2010 se produce modelul hibrid Chevrolet Volt, model care era vândut de către Opel/Vauxhall ca Ampera. În 2012 Chevrolet primește premiul de mașina anului în America de Nord cu modelul Chevrolet Vold. Chevrolet rămâne un puternic brand de automobile, câștigând încă încrederea cumpărătorilor din SUA, America de Sud, China, Rusia, și restul europei.

Chei Auto Chevrolet

Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule servicii de intervenţie de deblocare auto, copiere/duplicare chei auto Chevrolet, programare cip sau transponder, schimbare carcasă uzată, înlocuire baterie şi reparaţia circuitului electronic a cheii auto pentru orice autoturism, autovehicul sau autoutilitară Chevrolet, oriunde în Timişoara şi judeţul Timiş! Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu mobil la preţuri accesibile, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând!

Cheia telecomandă tip briceag Chevrolet cu 4 butoane.
chei-auto-timisoara-chei-auto-chevrolet-auto-timis-chei-auto-chei-auto-chevrolet

Aceste chei auto tip briceag Chevrolet sunt alcătuite din 4 respectiv 5  butoane. Materialul este din plastic  rezistent, cu o lamă puternică din oțel, având o greutate de aproximativ 40-45g. Dimensiuni carcasă  20cm x 10cm x 5cm. Telecomanda funcționează pe frecvența 433 sau 434 MHz. Cipul este ID46 EXT. Această cheie auto cuprinde o gamă largă de modele compatibile, precum Chevrolet Malibu 2013-2015, Chevrolet Cruze 2010-2014, Chevrolet Equinox 2010-2014, Chevrolet Impala 2014-2018, Chevrolet Aveo și GMC.

Telecomanda „Smart Key” Chevrolet cu 4 sau 5 butoane, fără cheie contact.
chei-auto-timisoara-chei-auto-chevrolet-chei-auto-timis-chei-auto-chei-auto-chevrolet

Această telecomandă Chevrolet este fabricată dintr-un plastic rezistent, deține 4 respectiv 5 butoane și nu necesită cheie pentru contact. Cipul este de tip PCF7936, frecvența de operare a telecomezii este de 433.92 MHz, tipul bateriei este CR2032 lithium. Această cheie telecomandă încorporată este compatibilă cu cele mai recente versiuni ale modelelor Chevrolet Malibu 2016-2017, Chevrolet Corvette, Chevrolet Cruze, Chevrolet Camaro 2016-2017 și GMC.

Telecomanda „Smart Key” Chevrolet cu 6 butoane, fără cheie contact.
chei-auto-timisoara-chei-auto-chevrolet-auto-timis-chevrolet

Această telecomandă Chevrolet este fabricată dintr-un plastic rezistent, deține 6 butoane și nu necesită cheie pentru contact. Dimensiune 10cm x 10cm x 5cm greutate aprox. 33g. Fecvența telecomenzii este de 315MHz. Tipul cipului este PCF7941. Această cheie a fost foarte des întâlnită la modelele precedente, Chevrolet Tahoe 2015-2016, Chevrolet Suburban 2015-2017, Chevrolet Silverado 2015-2017 și GMC.

Serviciile oferite pentru orice model Chevrolet

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară Chevrolet

Ţi-ai încuiat cheia auto Chevrolet în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, deblocăm orice maşină fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea.

  • Tăiem şi programăm chei auto Chevrolet complete 

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina Chevrolet? Suntem aici! Creăm, duplicăm, programăm cip pentru orice cheie auto Chevrolet. Avem o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România,  pricepuți în crearea şi progamarea unei chei auto complete pentru orice model  Chevrolet.

  • Duplicăm chei auto Chevrolet

Dacă eşti un conducător auto Chevrolet și ai nevoie de o dublură, apelează la specialişti! Noi creăm chei auto de rezervă complet programate, cu telecomandă completă. Noi îţi facem oricâte dubluri ai nevoie, toate la o calitate originală şi mult mai accesibil ca preţ comparativ cu dealerii reprezentanţelor! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă.

  • Reparăm chei auto Chevrolet

În general, cheia auto Chevrolet poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Chevrolet ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie.

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii Chevrolet, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă tehnologie şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butuc/contact, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Se montează contactul sau butucul încapoi la locul său de unde a fost demontat. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete.

  • Extragem chei auto Chevrolet rupte sau blocate în butucul/yala portierei 

Extragerea cheii rupte din butucul portierei se va rezolva fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii mobile de urgenţă pentru extragerea cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei mașinii Chevrolet.

Modele Chevrolet la care s-a intervenit cu succes

Chevrolet Volt, Chevrolet Aveo, Chevrolet Impala 2014, Chevrolet Aveo 2010, Chevrolet cruze 2010, Chevrolet Cruze 2011, Chevrolet Malibu 2013, Chevrolet Malibu 2014, Chevrolet Camaro 2009.