0738642726
Selectează o Pagină
system-lutzamann-opel-motorwagen-chei-auto-opel-prima-masina-opel-chei-auto-timisoara-chei-timis-opel-deblocari-copiat-chei
system-lutzamann-opel-motorwagen-chei-auto-opel-prima-masina-opel-chei-auto-timisoara-chei-timis-opel-deblocari-copiat-chei

Opel, scurt istoric

Opel este o binecunoscută companie Germană de automobile datorită lui Adam Opel. Compania de automobile Opel a fost înființată pe data de 21 Ianuarie 1862 la Rüsselsheim, Hessen, Germania. La începuturi, Opel a fost o producție de mașini de cusut, întemeiată în orașul Rüsselsheim de către Adam Opel. Cu un succes în fabricația mașinilor de cusut, Adam Opel lansează în anul 1886 prima producție de roți de bicicletă. Foarte curând producția roților de bicicletă depășind producția mașinilor de cusut. În anul 1895  Adam Opel, liderul marilor producții de mașini de cusut și a roților de bicicletă, moare la vârsta de de 58 de ani.

Fiii lui Adam Opel, preluând conducerea companiei, prin parteneriatul cu Friedrich Lutzmann lansează primul automobil Opel, în anul 1899. În 1920, Opel a devenit primul producător german de autombile care ansambla în totalitate automobile pe linie de producție. Printre primele și cele mai importante linii de producție de automobile Opel, care au lansat compania într-un succes continuu până în zilele noastre, au fost: Opel Patentmotorwagen „System Lutzmann“ 1899-1902, Opel Darracq 1902-1907, Opel Doktorwagen 1909-1910, Opel Olympia 1934-1970, Opel Laubfrosch (broască de copac) 1924-1931, Opel Kadett 1937-1940 și 1962-1991, Opel Kapitan 1939-1970, Opel Olympia Rekord 1953-1957 și Opel Rekord 1953-1986.

Compania a fost condusă din anul 1929 de către compania americană General Motors până pe data de 1 August 2017, când grupul de automobile francez Group PSA a achiziționat Opel și Vauxhall pentru suma de $2,2 miliarde de doalari.

Chei Auto Opel

Cheile autoturismelor Opel, ţinând cont de tradiţia acestei mărci germane, au fost dintotdeauna de foarte bună calitate, cu un aspect plăcut şi simplu. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia șoferilor de autovehicule Opel o gamă largă de carcase de foarte bună calitate pentru înlocuirea cheii iniţiale dar şi chei complete (cu sau fără cip) pentru înlocuirea definitivă a cheii deteriorate, precum şi un service pentru reparaţii cu o aparatură şi scule de ultimă generaţie. Contactează-ne oricând ai nevoie de noi. Ne place să fim profesionişti cu clientul nostru. Contactează-ne oricând, chiar şi în situaţie de urgenţă.

Cheia auto Opel, telecomandă mică cu două butoane (I)

chei-auto-opel-cheie-auto-timisoara-chei-auto-timis-romania-ieftin-deblocare

Această cheie auto Opel deține două butoane, deblocare respectiv blocare autoturism, dimensiunea este de 90.9 x 39.3 x 17.2 mm, greutatea carcasei sau telecomandei este de aprox. 13g,  Opel Astra-G (1997-2004) Corsa C (2002-2006) şi Vectra (1997-2002) cheile acestora au fost formate din două simple butoane, pentru blocare şi deblocare. Dacă se rupe o parte din telecomanda cheii (partea butoanelor) aceea poate fi înlocuită. 

Cheia auto Opel tip ”briceag”

chei-auto-opel-cheie-auto-timisoara-chei-auto-timis-romania-ieftin-deblocare

Tipurile de cheie tip ‚briceag’ sau ‘flip key’ sunt livrate împreună cu modelele Opel Astra H (2004-2009) Vectra C (2002-2008) şi Corsa D (2006-2011), Opel Astra J (2009-) şi Insignia (2008-). Acestor chei li se atribuie două mari şi frecvente probleme: se rupe cauciucul sau guma de pe butoane; arcul lamei cheii se slăbeşte, iar balamaua se rupe, lasând lama cheii sa cadă din telecomandă pur şi simplu. 

Cheia auto Opel, telecomandă mare cu două butoane (II)

chei-auto-opel-chei-auto-timisoara-chei-auto-deblocare-auto-dumbravita-lipovei-sagului-modern-chei-auto-non-stop-timis-romania-doua-butoane

Această cheie cu telecomandă încorporată Opel deține 2 butoane pentru blocare respectiv deblocare autoturism, este compatibilă cu Opel AGILA, Opel Meriva 2002-2008, Opel Astra,Corsa C 2001-2007, C Combo Van 2002-200, Opel Tigra 2003-2008 Opel VECTRA, tipul cipului este ID40 cu frecvența de 433,92MHz. Chei Auto Timişoara oferă servicii chei auto Opel pentru orice model de autoturism sau autoutilitara marca Opel.

 

Serviciile oferite pentru orice model Opel

  • Deblocăm orice model de auoturism Opel, oriunde ai fi.

Ţi-a rămas maşina blocată din diferite motive, cum ar fi ţi-ai încuiat cheile înăuntrul maşinii, ţi-ai pierdut cheile sau ba chiar cineva ţi-a furat cheile. În situaţiile de acest gen, desigur, te gândeşti deja la o firmă de tractare, a cărei număr l-ai găsit la prima căutare pe internet, în timp ce căuai cu disperare o soluţie. Aceste firme nu doar că sunt costisitoare dar sunt şi lente, punând în calcul tractarea şi transportul maşinii tale la un dealer principal autorizat unde îţi vei putea reface cheia maşinii. Desigur, refacerea unei chei auto va necesita timp, aproximativ 2 săptămâni de la depunerea cererii de creare a cheii auto, iar costurile unei chei de urgenţă la dealerii autorizaţi pot depăşii câteva sute de euro. Însă Chei Auto Timişoara are soluţia mai bună prin propriul sistem de creare chei cu cip prin intervenţie rapidă, la preţuri accesibile şi un timp mult mai scurt. Contactează-ne oricând ai nevoie de noi.

  • Tăiem şi programăm cheie nouă completă

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală? Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România, echipa noastră este formată din oameni pricepuţi în electronica automotivelor şi specialişti în aparatura de ultimă generaţie, cu o precizie elveţiană pentru tăierea şi sincronizarea cheilor cu cip pentru orice model de autoturism şi autovehicul Opel. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule chei auto cu lame din oţel inoxidabil de calitate germană. Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu de duplicare chei auto la preţuri şi calitate foarte bun, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând ai nevoie de noi.

  • Extragem chei rupte sau blocate în butucul/yala portierei

Pierderea cheilor sau ruperea cheii în contactul maşinii sună un fapt destul de întâlnit, însă ruperea cheii în butucul sau iala portierei maşinii nu este nici acesta un fapt exclus sau rar întîlnit. Dar bucură-te, fiindcă ne ocupăm şi de această problemă. Aşa cum deja am precizat şi dovedit-o, serviciul nostru de deblocări şi copiat chei este unul de ultimă generaţie. Paşii pe care îi vom urma pentru această problemă sunt bine stabiliţi, iar cu ajutorul priceperii noastre, îţi extragem cheia ruptă din butucul portierei fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie nouă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit.
Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de deblocare auto, copiere, creare sau reparaţie chei auto ci şi de intervenţie rapidă de extragere a cheii rupte sau blocate în butuc. Vă suntem la dispoziţie NON-STOP cu serviciul nostru de intervenţie de urgenţă pentru orice model de maşină Opel. Contactează-ne oricând ai nevoie de noi.

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă calitate şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butucul/ contactul, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de deblocare auto, copiere, creare sau reparaţie chei auto ci şi de intervenţie rapidă de extragere a cheii rupte în contactul/butucul maşinii, folosind unelte de ultimă generaţie. Vă suntem la dispoziţie cu serviciul nostru de intervenţie de urgenţă NON-STOP. Contactează-ne oricând!

  • Duplicăm chei auto

Ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală, ca o dublură de rezervă a cheii iniţiale? Nimic mai simplu! Îţi facem oricâte dubluri vrei, toate la o calitate originală şi mult mai accesibile ca preţ comparativ cu dealerul! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână totdeauna o a doua cheie auto, o dublură de rezervă. Vă oferim NON-STOP acest serviciu de duplicare chei auto la preţuri şi calitate foarte bun, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând ai nevoie de noi.

  • Reparăm chei auto

Cheia auto poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Opel ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie. Vă oferim acest serviciu de reparaţie a cheii auto la un raport preţ-calitate 5/5. Contactează-ne oricând ai nevoie de noi.

Modele de maşini Opel la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes:

Opel Astra, Opel Calibra, Opel Corsa, Opel Frontera, Opel Insignia, Opel Monaro, Opel Monterey, Opel Meriva, Opel Omega, Opel Signum, Opel Senator, Opel Tigra, Opel Vectra, Opel VX220, Opel Zafira, Opel Combo, Opel Movano, Opel Vivaro.

 

Intervenții deblocare şi copiat chei auto Opel

NON-STOP în Timişoara şi judeţul Timiş