0738642726
Selectează o Pagină
chei-auto-dacia-chei-auto-timisoara-dacia-editie-aniversara-toate-modelele-deblocari-chei-auto-timisoara-chei-dubluri-dacia

Dacia, scurt istoric

Automobilele Dacia joacă un rol foarte important pe piaţa internaţională a automobilelor, fiind pe locul 5 în topul celor mai productive companii de automobile în anul 2016, producând peste 586.219 de unităţi şi având peste 13.500 de angajaţi în toată lumea. Gama de producție Dacia a fost creată în anul 1966 sub numele de Uzina Autoturisme Piteşti sau UAP, fiind sub licența grupului francez de automobile Renault . Mai apoi uzina a fost mutată la Mioveni luându-şi numele de Dacia, rămânând o subdiviziune a grupului Renault. Prima maşină a fost Dacia 1100, o reproducere după modelul Renault 8 cu puţine diferenţe de aspect. Între anii 1968 şi 1972 producându-se peste 37.000 de modele Dacia 1100. Mai apoi devenind una din cele mai importante filiale grupului automobile Renault. (sursa)

Chei Auto Dacia

Cheia auto Dacia este foarte asemănătoare ca şi calitate, aspect şi circuit electronic cu cheia auto Renault, diferenţa fiind blazonul care reprezintă doar modelul de maşină careia îi aparţine. Cu alte cuvinte, cheile întâlnite la modelele Dacia pot fi întâlnite şi la modelele Renault, şi invers. Aceste chei auto Dacia au un aspect plăcut, sunt în general uşoare ca greutate şi cu un sistem electronic simplu. În ceea ce priveşte calitatea acestor chei auto, nu putem fi dezamăgiţi dar nici nu ne putem da pe spate de calitatea extraordinară. Raport: calitate + preţ = acceptabil. Maşinile marca Dacia au preţuri avantajoase, de accea şi calitatea accesorilor este pe măsură. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii de deblocare, copiere, creare sau reparare chei auto şi intervenţie rapidă de extragere a cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei. Suntem puşi pe treabă oricând cu un serviciu de intervenţie de urgență NON-STOP pentru orice model de autoturism Dacia!

Contactează-ne oricândpentru a-ţi putea continua drumul liniştit.

Modelul de cheie Dacia Duster cu trei butoane

chei-auto-dacia-chei-auto-timisoaa-3-butoane-auto-cheie-telecomanda-carcasa-Case-pentru-Renault-b-Logan-b În imaginea alăturată avem acest model de cheie auto Dacia, rulând pe acelaşi nivel de frecvenţă şi anume 433 MHz, Această cheie-telecomandă deține butonul al 3-lea, fiind pentru deschiderea uşii portbagajului care oferă un confort oricărui şofer Dacia. Acest model de cheie este compatibil pentru modelul Dacia Duster, însă nu aparţine în totalitate maşinilor Dacia ci poate fi des întâlnită şi la modelele Renault Laguna, Renault Fluence, Renault Clio, fiind compatibil și cu modelele Opel Vivaro şi Opel Movano. Unul dintre defecţiunile cele mai întâlnite la acest tip de cheie Dacia vine din partea butoanelor. Aceste butoane deseori cad sau se rup în interiorul carcasei-telecomandă din plastic la o apăsare mai în forţă. O altă problemă este aceea a pătrunderii prafului în circuitul electronic, ceea ce va produce defecţiunea circuitului electronic. 

Chei auto Dacia Logancu 2 butoanecheie-renault-dacia-doua-butoane-chei-auto-timisoara-servis-mobil-deblocare-copiat-chei-auto-oriunde-timisoara-timis-carcasa-cip-baterie.png

Am luat ca exemplu în imaginea alăturată, această cheie Dacia cu două butoane ce poate fi întâlnită mai ales la modelul Dacia Logan. Unul dintre defecţiunile cele mai întâlnite la acest tip de cheie auto Dacia vine din partea butoanelor, acestea deseori cad ori se rup în interiorul carcasei din plastic, iar modul blocare şi deblocare poate înceta a funcţiona de la distanţă faţă de maşină, O altă problemă este aceea de crăpare a carcasei din plastic, ceea ce va permite corpurilor straine, cum ar fi praful, sa pătrundă în circuitul electronic, ceea ce va produce defecţiunea cheii electronice. Chei Auto Timişoara oferă o gamă largă de carcase chei Dacia cu două butoane de cea mai înaltă calitate şi la un preţ rezonabil. Contactează-ne oricând.

Chei auto Dacia cu telecomandă în 2 butoane cheia-dacia-cu-doua-butoane-noua-deblocari-auto-dacia-chei-auto-timisoara-timis

Noua cheie auto Dacia cu telecomandă în două butoane, aspect foarte atractiv şi calitativ poate fi compatibilă cu modelele de maşini Dacia Duster 2013 Dacia Logan 2013 Dacia Sandero 2013sau Renault Symbol 2012, Renault Trafic 2015. Telecomanda deţine un transponder PCF7939 şi lucrează pe frecvenţa 433 MHz, baterie tip CR2016 iar comenzile celor două butoane sunt pentru blocare respectiv deblocare autoturism. Ca orice tip de cheie telecomandă, şi noii chei cu două butoane de la Dacia i se atribuie câteva minusuri. Şi anume, butoanele se uzează, blocându-se în interior. Dacă ai pierdut singura cheie de acest tip pe care o aveai, noi îţi putem înlocui cheia completă la un preţ evident mai mic decât al unui dealer reprezentant.

Serviciile pe care le oferim pentru toate modelele Dacia

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară Dacia

Ţi-ai încuiat cheia auto Dacia în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, deblocăm orice maşină Dacia fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea.

  • Duplicăm chei auto Dacia

Ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală Dacia, ca o dublură de rezervă a cheii iniţiale? Nimic mai simplu! Îţi facem oricâte dubluri vrei, toate la o calitate originală şi mult mai accesibile ca preţ comparativ cu dealerii! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă. Contactează-ne oricând.

  • Programăm cheie nouă completă Dacia

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina Dacia? Suntem aici! Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România, echipa noastră este formată din oameni pricepuţi în electronica automotivelor şi specialişti în aparatura de ultimă generaţie, cu o precizie elveţiană pentru tăierea şi sincronizarea cheilor cu cip pentru orice model de autoturism şi autovehicul Dacia.

  • Reparăm chei auto Dacia

În general, cheia auto Dacia poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Dacia ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie. Vă oferim acest serviciu de reparaţie a cheii auto Dacia la un raport preţ/calitate 5/5. Contactează-ne oricând!

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii Dacia, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă calitate şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butucul/ contactul, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete.

  • Extragem chei rupte sau blocate în butucul/yala portierei

Pierderea, furtul sau blocarea cheii în contactul maşinii sună un fapt destul de întâlnit, însă ruperea cheii în butucul sau iala portierei maşinii nu este nici acesta un fapt exclus sau rar întâlnit la soferii maşinilor Dacia. Nu-ţi face griji. Paşii pe care îi vom urma pentru această problemă sunt bine stabiliţi, iar cu ajutorul priceperii noastre, îţi extragem cheia ruptă din butucul portierei fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă.

Modele de maşini Dacia la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes:

Dacia 1100/1100S, Dacia 1300/1310, Dacia Lăstun, Dacia Solenza, Dacia Pick-Up, Dacia Logan, Dacia Sandero, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Dokker.

Intervenție deblocare şi programare chei auto Dacia

NON-STOP în Timişoara şi judeţul Timiş