0738642726
Selectează o Pagină

chei-auto-hyundai-chei-auto-timisoara-deblocare-auto-programare-cip-transponder-auto-model-masina-hyundai

Hyundai, scurt istoric

În anul 1967 Chung Ju-Yung, un om de afaceri sud koreean, pune bazele companiei companiei de automobile Hyundai Motor Company ia primul model a fost modelul Cortina, lansat în 1968 în cooperare cu Ford Motor Company. În 1975 se lansează primul model Hyundai Pony. Cu acest model Hyunday Pony, compania se lansează în Canada, acolo unde începe adevăratul succes al acestei mărci auto. În anul 1985 Hyundai ajunge să fabrice automobilul cu numărul 1 milion, iar în următorul an Hyundai vinde automobile și pe piața din SUA, Hyundai Excel fiind un succes ăn Statele Unite. În 1988 începe producția unui nou model, Hyundai Sonata. În 1996 Hyundai se extinde deschizând fabrica de producție în Chennai, India. Hyundai devine un important producător mondial de automobile, clasându-se în printre companiile de top ale lumii. Din anul 2004 Hyundai devine un important sponsor al Cupei Mondiale FIFA, numele său fiind acum un brand binecunoscut mondial. În anul 2009 Hyundai Genesis, este numită mașina anului în America de Nord.  Hyundai deține 32.8% din marca de automobile Kia Motors, și 100% din Genesis Motors, subdiviziune a Hyundai Motor Group. În 2017 Hyundai este al treilea cel mai mare producător de autoturisme din lume cu peste 7.800.000 de automobile produse.

Chei Auto Hyundai

Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule servicii de intervenţie de deblocare auto, copiere/duplicare chei auto Hyundai, programare cip sau transponder, schimbare carcasă uzată, înlocuire baterie şi reparaţia circuitului electronic a cheii auto pentru orice autoturism, autovehicul sau autoutilitară Hyundai, oriunde în Timişoara şi judeţul Timiş! Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu mobil la preţuri accesibile, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând!

Telecomanda Smart cu 4 butoane Hyundai, fără cheie
chei-auto-timisoara-chei-auto-hyundai-deblocare-auto-copiat-chei-auto-SMART

Această cheie nu deține telecomandă încorporată, ci aceasta se poate achiziționa separat. Tipul cipului este PCF7952, telecomanda funcționează pe frecvența 433MHz. Această cheie este compatibilă cu modelele Hyundai Tucson (2013-2014), Hyundai Genesis (2009-2012), Hyundai Veloster (2012-2016), Hyundai Elantra (2011-2014), Hyundai Sonata (2011-2014), Hyundai Azera (2011-2014), Hyundai Sonata (2011-2015), Elantra (2010-2013), Hyundai Equus (2011-2014) și multe alte modele din anii 2009-2014!

Cheia telecomandă tip briceag  Hyundai cu 3 butoane
chei-auto-timisoaa-chei-auto-hyundai-deblocare-auto-copiat-chei-auto-carcase

Această cheie auto briceag Hyundai este alcătuită din 3 butoane. Materialul este din plastic  rezistent, cu o lamă cu lungimea de 40mm, iar dimensiunea carcasei de 8.8 x 5.4 x 2.4 cm. Această cheie telecomandă are o greutate de aproximativ 59g. Telecomanda funcționează pe frecvența 433 MHz. Această cheie auto Hyundai este compatibilă cu modelele Hyundai Santa Fe (2012-2014), Hyundai i30,  Hyundai IX35, Hyundai iX20, Hyundai i20, Hyundaii30, Hyundai i35.

Cheia Telecomandă tip briceag Hyundai cu 3 respectiv 4 butoane
chei-auto-timisoara-chei-auto-hyundai-deblocare-auto-copiat-chei-auto-carcase

Aceste tipuri de cheie-telecomandă Hyundai sunt fabricate dintr-un material plastic rezistent, dețin 3 respectiv 4 butoane. Frecvența de operare a telecomezii este de 433.92 MHz/ 315 MHz. Această cheie telecomandă încorporată este compatibilă cu cele mai recente versiuni ale modelelor Hyundai Santa Fe 2013-2014, Hyundai Sonata 2015-2017, Hyunday Tucson 2017.

Serviciile oferite pentru orice model Hyundai

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară Hyundai

Ţi-ai încuiat cheia auto Hyundai în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, deblocăm orice maşină fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea.

  • Tăiem şi programăm chei auto Hyundai complete 

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina Hyundai? Suntem aici! Creăm, duplicăm, programăm cip pentru orice cheie auto Hyundai. Avem o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România,  pricepuți în crearea şi progamarea unei chei auto complete pentru orice model  Hyundai.

  • Duplicăm chei auto Hyundai

Dacă eşti un conducător auto Hyundai și ai nevoie de o dublură, apelează la specialişti! Noi creăm chei auto de rezervă complet programate, cu telecomandă completă. Noi îţi facem oricâte dubluri ai nevoie, toate la o calitate originală şi mult mai accesibil ca preţ comparativ cu dealerii reprezentanţelor! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă.

  • Reparăm chei auto Hyundai

În general, cheia auto Hyundai poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Hyundai ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie.

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii Hyundai, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă tehnologie şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butuc/contact, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Se montează contactul sau butucul încapoi la locul său de unde a fost demontat. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete.

  • Extragem chei auto Hyundai rupte sau blocate în butucul/yala portierei 

Extragerea cheii rupte din butucul portierei se va rezolva fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii mobile de urgenţă pentru extragerea cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei mașinii Hyundai.

Modele de maşini Hyundai la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes

Hyundai Creta, Hyundai Azera, Hyundai Veloster, Hyundai Elantra, Hyundai Tucson 2007, Hyundai Tucson 2009, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe 2009, Hyundai Santa Fe 2008, Hyundai Ioniq, Hyundai Kona, Hyundai Accent, Hyundai i30, Hyundai i40, Hyundai i10