0738642726
Selectează o Pagină

Automobilele FIAT, scurt istoric

chei-auto-timisoara-cheie-fiat-chei-auto-fiat-chei-auto-timis-chei-auto-vw-chei-auto-bmw-chei-deblocare-dublura-cheie-am-pierdut-cheia-de-la-masina

Fiat Automobiles S.p.A. este cel mai mare subdivizor al Fiat Group Automobiles S.p.A., din care mai fac parte Fiat Automobiles, Alfa Romeo, Lancia și Abarth. Aceasta este condusă la rândul său de către compania Italo-Americană Fiat Chrysler Automobiles. Cel care a pus bazele actualului brand de automobile FIAT este Giovanni Agnelli pe data de 11 Iulie 1899 la Torino. Agnelli a fost pincipalul lider al acestei companii până în anul morții sale, 1945. În anul 1910 FIAT a fost declarat cel mai mare producător de automobile din Italia. Principala piață de vânzare a fost Italia, mai apoi restul europei, Africa de Sud 1973, SUA 1908, Africa 1950, iar mai târziu Asia. Primul automobil a fost Fiat 4 HP fabricat în anul 1899. Mai târziu apar modelele FIAT 124 în 1964, FIAT 128 1970, FIAT 127 1972, FIAT Uno 1984, FIAT Tipo 1989, FIAT unto 1995, FIAT Bravo 1996, FIAT Panda 2004, FIAT 500 2008. Și până în prezent FIAT a rămas un producător de automobile foarte important, iar un brand care inspiră încredere.

Chei Auto FIAT

Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule servicii de intervenţie de deblocare auto, copiere/duplicare chei auto FIAT, programare cip sau transponder, schimbare carcasă uzată, înlocuire baterie şi reparaţia circuitului electronic a cheii auto pentru orice autoturism, autovehicul sau autoutilitară FIAT, oriunde în Timişoara şi judeţul Timiş! Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu mobil la preţuri accesibile, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând!

Cheia simplă și telecomanda cu 4 butoane atașată, FIAT 
chei-auto-timisoara-cheie-fiat-chei-auto-fiat-chei-auto-timis-chei-auto-vw-chei-auto-chei-deblocare-dublura-cheie-pierdut-cheia-de-la-masina

Această cheie nu deține telecomandă încorporată, ci aceasta se poate achiziționa separat. Tipul transponderului este ID48. Telecomanda se poate programa pe frecvența 434MHz, deține 4 butoane, și poate fi atașată cheii simple metalice. Această cheie cu telecomandă atașată a fost foarte des întâlnită la modelele precedente FIAT Doblo (2000 – 2009), FIAT Ducato (2002 – 2012), FIAT Idea (2003 – 2008), FIAT Punto (2004 – 2006), FIAT Stilo (2001 – 2008).

Cheia telecomandă tip briceag FIAT cu 3 butoane (I)
chei-auto-timisoara-cheie-fiat-chei-auto-fiat-chei-auto-timis-chei-auto-vw-chei-auto-chei-deblocare-dublura-cheie-am-pierdut-cheia-de-la-masina

Această cheie auto briceag FIAT este alcătuită din 3 butoane. Materialul este din plastic  rezistent, cu o lamă puternică din oțel, având o greutate de aproximativ 40g. Telecomanda funcționează pe frecvența 433 MHz, cipul este de tip PCF7946. Această cheie auto este compatibilă cu modelele FIAT cu anul de fabricație începând din 2010 până în prezent, și anume FIAT 500 (2012-2014), FIAT Punto, FIAT Bravo, FIAT Doblo, FIAT New Grande, FIAT Ducato, FIAT Qubo,

Telecomanda „Smart Key” Cheia Inteligentă FIAT cu 4 butoane
chei-auto-timisoara-cheie-fiat-chei-auto-fiat-chei-auto-timis-chei-auto-chei-auto-chei-deblocare-dublura-cheie-pierdut-cheia-de-la-masina

Această cheie-telecomandă FIAT smart key sau cheia inteligentă, este fabricată dintr-un plastic rezistent, deține 4 butoane și nu necesită cheie de contact. Cipul este Philips 46 (PCF7945), frecvența de operare a telecomezii este de 433 MHz, tipul bateriei este CR2032 lithium. Această cheie telecomandă încorporată este compatibilă cu cele mai recente versiuni ale modelelor FIAT 500, FIAT 500L (2015 – 2016), FIAT 500X (2015-2016).

Cheia telecomandă tip briceag FIAT cu 3 butoane (II)
chei-auto-timisoara-cheie-fiat-chei-auto-fiat-chei-auto-timis-chei-auto-chei-auto-chei-deblocare-dublura-pierdut-cheia-masina

Această cheie auto briceag FIAT este alcătuită din 3 butoane. Materialul este din plastic  rezistent, cu o lamă puternică din oțel, având o greutate de aproximativ 40g. Telecomanda funcționează pe frecvența 433 MHz, transponderul este de tip ID46 – PCF7941. Tipul bateriei compatibile este CR1620. Această cheie telecomandă tip briceag  este des întâlntă la modelul FIAT Scudo începând cu anul 2009, FIAT Ulysse începând cu anul 2009, însă poate fi compatbilă și cu alte modele FIAT.

Serviciile oferite pentru orice model FIAT

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară FIAT

Ţi-ai încuiat cheia auto FIAT în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, deblocăm orice maşină fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea.

  • Tăiem şi programăm chei auto FIAT complete 

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina FIAT? Suntem aici! Creăm, duplicăm, programăm cip pentru orice cheie auto FIAT. Avem o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România,  pricepuți în crearea şi progamarea unei chei auto complete pentru orice model  FIAT.

  • Duplicăm chei auto FIAT

Dacă eşti un conducător auto FIAT și ai nevoie de o dublură, apelează la specialişti! Noi creăm chei auto de rezervă complet programate, cu telecomandă completă la o calitate originală şi mult mai accesibil ca preţ comparativ cu dealerii reprezentanţelor! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de automobile să aibe la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă.

  • Reparăm chei auto FIAT

În general, cheia auto FIAT poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto FIAT ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie.

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii FIAT, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă tehnologie şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butuc/contact, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Se montează contactul sau butucul încapoi la locul său de unde a fost demontat. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete FIAT.

  • Extragem chei auto FIAT rupte sau blocate în butucul/yala portierei 

Extragerea cheii rupte din butucul portierei se va rezolva fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii mobile de urgenţă pentru extragerea cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei mașinii FIAT.

Modele de maşini FIAT la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes

FIAT Linea, FIAT Punto, FIAT 500, FIAT Qubo, FIAT Panda, FIAT Panda Cross, FIAT Doblo, FIAT Ducato 1982-1994, FIAT Scudo.