0738642726
Selectează o Pagină

Modele Auto

Chei Auto Timişoara oferă servicii de intervenţie non-stop de deblocare auto, creare sau duplicare chei şi programare cip sau transponder oriunde în Timişoara sau judeţul Timiş, pentru orice model de autoturism, autovehicul sau autoutilitară.

Intră pe pagina modelului tău auto:

Chei Auto Timişoara

Pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule servicii de intervenţie de deblocare auto, copiere/duplicare chei auto , programare cip sau transponder, schimbare carcasă uzată, înlocuire baterie şi reparaţia circuitului electronic a cheii auto pentru orice autoturism, autovehicul sau autoutilitară, oriunde în Timişoara! Vă invităm să vă oferim acest serviciu mobil la preţuri accesibile, rapid şi eficient. 

Contactează-ne oricând!

Tăiem şi programăm chei auto  complete 

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina ta? Suntem aici! Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România, echipa noastră este formată din oameni pricepuţi în electronica automotivelor cu o înaltă precizie pentru crearea şi progamarea unei chei auto complete pentru orice model.

Reparăm chei auto 

În general, cheia auto poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie. Vă oferim acest serviciu de reparaţie a cheii auto  la un raport preţ-calitate 5/5. Contactează-ne oricând!