0738642726
Selectează o Pagină

Renault

Chei auto Renault, deblocare auto şi programare cip.

chei-auto-renault-chei-auto-timisoara-oficial-timis-romania-timisoara-toate-modelele-renault-poza-cheiautotimisoara-Recovered
Scurt Istoric Renault

Grupul Renault de automobile a fost fondat în anul 1899 ca Société Renault Frères de către Louis Renault și frații săi Marcel și Fernand, denumirea fiind stabilită după numele de familie a celor trei fraţi. Prima mașină Renault s-a numit Renault Voiturette şi a fost vândută unui prieten de către tatăl lui Louis Renault la 24 decembrie 1898.

Grupul Renault deţine 43,4% din acţiunile companiei japoneze de automobile Nissan. Renault mai deţine şi 1,55% din acţiuni în compania de automobile Daimler. Din anul 2012 Renault fabrică motoarele autoturismelor Mercedes A-Class şi Mercedes B-Class din partea companiei Daimler.

Chei Auto Renault

Modelul telecomandă cu 3 butoane cu cheie mobilă sau tip „briceag”

cheie-cu-carcasa-tip-briceag-renault-kangoo-megane-modus-clio-3-butoane-as-Smart-Object-1 Renault deţin două modele de cheie telecomandă încorporată cu carcasă tip briceag. Una dintre acestea este acee cu două butoane şi cu 3 butoane. Cântăreşte până în 50g iar aspectul cromatic aduce un aer calitativ, butoanele find de o foarte bună calitate împotriva uzurii. Lama cheii este de din oţel inoxidabil, discret ascunsă în carcasa acesteia, care la o apăsare de buton va ieşi instant. Circuitul electronic deţine un cip sau transponder tip ID46 PCF7947 cu frecvenţa de 433MHz. Această cheie este compatibilă cu modelele Renault fabricate între anii 2007-2013: Renault Clio, Renault Kangoo, Renault Megane. Renault Laguna, Renault Trafic, Renault Maestro, Renault Vivaro.

Modelul telecomandă cu cheie mobilă sau tip „briceag” cu două butoane

telecomanda-cheie-brieag-doua-butoane-renault-deblocari-auto-copiat-chei-oricand-nonstop-timisoara-timisAl doilea model de telecomandă auto cu cheie mobilă deţine doar două butoane, pentru blocare respectiv deblocare centralizată. Compatibilitatea acestei chei este cu Renault Clio III 2006-2010, Renault Megane, Renault Kangoo 2010-2014, Renault Modus 2010-2015 şi Renault Twingo 2007. Partea electronică se prezintă cu un transponder tip 7961A şi cu o frecvenţă de 433MHz. Calitatea butoanelor şi circuitului placuţei electronice este una durabilă. Aspectul este foarte atrăgător, fiind fabricată în variantă cromată sau plastic negru simplu. Această cheie merită achiziţionată fiind foarte confortabilă ascunzând lama cheii in carcasă şi de o greutate până la 45g. Dacă ai nevoie de o cheie de rezervă sau dacă ţi-ai pierdut cheia de acest model, Chei Auto Timişoara creează chei auto de acest tip la o calitate înaltă şi preţ rezonabil. Contactează-ne oricând.

Cheia telecomandă inteligentă sau SmartCard cu 4 butoane Renault

4-butoane-telecomanda-renault-smartcard-card-inteligent-masina-deblocare-chei-copiere-auto-carcase-chei-cip Acest model de cheie auto este compatibilă cu modelele Renault Megane 2, Renault Megane 3, Renault Scenic, Renault Fluence. Cheia-telecomandă are un transponder ID46 – PCF7947 Philips Crypto 2 / Hitag2 şi lucrează pe frecvenţa 433Mhz şi este dotată cu patru butoane.  Carteala se introduce în slotul ei poziţionat lângă butonul de pornire a motorului, apoi apăsând butonul motorul va porni făra a scoate cheia din metal din cartelă. Este denumită SmartKey prin faptul ca funcţionează prin wireless, ca o simplă telecomandă.

Cheia telecomandă cu 2 butoane, sau SmardCard/SmartKey

renault-laguna-carcasa-telecomanda-doua-butoane-chei-auto-timisoara-ro-timis-nonstop-deblocari-auto-programare-cip-chei-auto-timis-arad

Această cheie telecomandă sau cartelă se prezintă cu 2 butoane pentru blocare şi respectiv deblocare autoturism. Funcţionează pe frecvenţa 433 MHz, deţine un cip tip PCF7947 PHILIPS/NPX cu mod de programare AD100Pro AVDI FVDI MVPPro FNR. Necesită o baterie tip Lithium CR1616 de 3V. Cheia este compatibilă cu autovehiculele fabricate după anul 2001, şi anume Renault Laguna (2001 – 2006), Renault Laguna II (2001 – 2007), Renault Espace (2002 – 2006), Renault Espace IV (2001 -2006), Renault Vel-Satis (2001 – 2009), Renault Clio, Renault Kangoo, Renault Master, Renault Megane, Renault Twingo, Renault Trafic, Renault Scenic şi Renault Modus.

Cheia tip cartelă telecomandă cu 3 butoane

Această cheie telecomandă este asemănătoare cu celelalte chei cartele Renault diferenţa fiind numărul de butoane.  Această cheie deţine trei butoane, deblocare, blocare respectiv portieră portbagaj. Calitatea butoanelor este durabilă, însă urmele de ştergerea semnelor este inevitabilă. Cartela este din plastic, este uşoară cântărind nu mai mult de 40g. Circuitul electronic de bază este în principiu asemănător, frecvenţă 433MHz, transponder (cip) PCF794, necesită o baterie tip Lithium CR1616 de 3V. Această cheie telecomandă tip cartelă este compatibilă cu modele Renault Clio, Renault Espace, Renault Kangoo, Renault Laguna, Renault Master, Renault Megane, Renault Modus, Renault Scenic, Renault Trafic, Renault Twingo, Renault Vel Satis.

Cheia telecomandă cu două butoane

Cheia telecomandă fixă Renault cu două butoane este o cheie cu comenzi pe telecomandă având două butoane pentru blocare respectiv deblocare şi o lamă din oţel inoxidabil. Partea electronică se prezintă cu un cip de tipul PCF7946, rulând pe o frecvenţă de 433 MHz. Compatibilitatea acestei chei auto este cu maşinile an fabricaţie după anul 2000, Renault Master, Renault Vivaro, Renault Trafic, Renault Kangoo, Renault Clio.

Cheia cu 2 butoane compatibilă cu Renault şi Dacia 

cheie-renault-dacia-doua-butoane-chei-auto-timisoara-servis-mobil-deblocare-copiat-chei-auto-oriunde-timisoara-timis-carcasa-cip-baterie.png Această cheie aparţine mai ales gamei Renault Megane, Renault Clio sau Renault Fluence însă poate fi întâlnită şi la autoturismele Dacia Duster, Dacia Logan. Mod de frecvenţă 433 MHz. Defecţiunile cele mai întâlnite la acest tip de cheie telecomandă  vine din partea butoanelor, fie că este cu 2 sau 3 butoane. Aceste butoane deseori cad ori se rup în ineriorul carcasei sau telecomandei din plastic, iar modul blocare şi deblocare poate înceta a funcţiona de la distanţă faţă de maşină, adică vei fi nevoit să îţi descui maşina manual introducând cheia în butucul portierei. O altă problemă este aceea de crăpare a carcasei din plastic, ceea ce va permite corpurilor straine, cum ar fi praful, sa pătrundă în interior, producând defecţiunea circuitului electronic.

Cheia cu 3 butoane compatibilă cu Renault şi Dacia

3-butoane-auto-cheie-telecomanda-carcasa-Case-pentru-Renault-b-Logan-bAcestă cheie telecomandă este compatibilă cu modelul Renault Laguna, Renault Fluence, Renault Clio, dar şi cu Dacia Duster, Dacia Loga, Dacia Logan MCV. Poate fi compatibilă şi cu modelele Opel Vivaro şi Opel Movano. Funcţionează pe o frecvenţă de 433 MHz, este formată dintr-o carcasă din plastic, deţine 3 butoane, pentru blocare, deblocare respectiv deschidere portbagaj. 

Înlocuire cheie fixă cu cheie tip ”briceag” compatibiliă cu Renault şi Dacia

schimbare-renault-megane-cheie-simpla-cu-cheie-tip-briceag-logan-dacia-duster-telecomanda-doua-butoane-inlocuire-carcasa-chei-auto-timisoaraDe multe ori, ţinând cheia auto într-unul dintre buzunare, aşezându-te liniştit pe scaun  te poţi simţi jenat de lama cheii auto care parcă te împunge ca un cui ascuţit. Această cheie, În termeni populari, se numeşte ”cheia tip briceag”, sau în engleză ” flip key” datorită sistemului simplu de aşezare a lamei cheii în carcasa telecomandei. Această cheie oferă protecţie a lamei cheii care se poate rupe uşor din carcasa telecomandei la o apasare sau sucire mai forţată. Dacă preferi să îţi schimbi cheia maşinii Renault, noi îţi putem oferi acest serviciu de schimbare a carcasei fixe cu o carcasă mobilă tip ”briceag” la un preţ bun. 

Serviciile disponibile modelelor Renault

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară Renault

Ţi-ai încuiat cheile autoturismului în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, DEBLOCĂM orice maşină fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea. Noi o facem în mod profesionist folosindu-ne de scule de mare precizie şi un ghiozdan de experienţă în spate! Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii de intervenţie de deblocare auto pentru orice autoturism, autovehicul sau autoutilitară oriunde în Timişoara şi judeţul Timiş! Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu de deblocare auto la preţuri şi calitate foarte bune, rapid şi eficient. Contactează-ne!

  • Tăiem şi programăm cheie nouă completă Renault

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina Renault? Suntem aici! Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România, echipa noastră este formată din oameni pricepuţi în electronica automotivelor şi specialişti în aparatura de ultimă generaţie, cu o precizie elveţiană pentru tăierea şi sincronizarea cheilor cu cip pentru orice model de autoturism şi autovehicul Renault. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule chei auto Renault cu lame din oţel inoxidabil de calitate germană. Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu de duplicare chei auto la preţuri şi calitate foarte bun, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând.

  • Duplicăm chei auto Renault

Ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală Renault, ca o dublură de rezervă a cheii iniţiale? Nimic mai simplu! Îţi facem oricâte dubluri vrei, toate la o calitate originală şi mult mai accesibile ca preţ comparativ cu dealerii! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă. Vă oferim NON-STOP acest serviciu de duplicare chei auto Renault la preţuri şi calitate foarte bun, rapid şi eficient. Contactează-ne!

  • Reparăm chei auto Renault

În general, cheia auto Renault poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Renault ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie. Vă oferim acest serviciu de reparaţie a cheii auto Renault la un raport preţ-calitate 5/5. Contactează-ne oricând!

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii Renault, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă calitate şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butucul/ contactul, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de deblocare auto, copiere, creare sau reparaţie chei auto Renault ci şi de intervenţie rapidă de extragere a cheii rupte în contactul/butucul maşinii, folosind unelte de ultimă generaţie. Vă suntem la dispoziţie cu serviciul nostru de intervenţie de urgenţă NON-STOP pentru orice model de maşină Renault. Contactează-ne oricând!

  • Extragem chei rupte sau blocate în butucul/yala portierei

Pierderea, furtul sau blocarea cheii în contactul maşinii sună un fapt destul de întâlnit, însă ruperea cheii în butucul sau iala portierei maşinii nu este nici acesta un fapt exclus sau rar întâlnit la soferii maşinilor Renault. Extragerea cheii rupte din butucul portierei se va rezolva fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie nu doar servicii de deblocare, copiere, creare sau reparaţie chei auto ci şi de intervenţie rapidă de extragere a cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei. Suntem puşi pe treaba oricând fiind un serviciu de intervenţie NON-STOP de urgenţă pentru orice model de autoturism Renault. Contactează-ne oricând!

Modele de maşini Renault la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes

Renault Fluence, Renault Kangoo, Renault Kerax, Renault Trafic, Renault Midlum, Renault Master, Renault Zoé, Renault Wind, Renault 5, Renault 19, Renault 21, Renault 25, Renault Megane, Renault Megane 2, Renault Clio, Renault Laguna, Renault Avantime, Renault Safrane, Renault Vel Satis, Renault Modus, Renault Wind, Renault Captur, Renault Scenic, Renault Espace, Renault Kadjar, Renault Kwid, Renault Latitude, Renault Pulse, Renault Talisman, Renault Twingo.

Intervenție deblocare şi copiat chei auto Renault

Intervenţii de urgenţă NON-STOP în Timişoara şi judeţul Timiş