0738642726
Selectează o Pagină

Citroën, scurt istoric

chei-auto-citroen-chei-auto-timisoara-non-stop-dublura-copiat-chei-masini-auto-smart-cip-transponder-taiere-cheie-metalica

Compania franțuzească de automobile Citroën, a fost înființată acum 99 de ani, mai exact în anul 1919 de către industrialistul evreu André-Gustave Citroën (1878–1935). Se spune că Andre a fost inspirat încă din copilărie de către lucrările lui Jules Verne, acestea avându un impact în interesul său pentru mecanică, ca mai târziu să producă propriul model de automobil. De atunci, de la primul automobil cu 10 Cai-Putere, Citroen a evoluat enorm implicându-se și în industria producției de automobile de mare putere pentru curse. Printre primele modele Citroen se numără Citroën 10HP Type A cu 10 Cai-Putere, 1921 Citroën B Torpedo, 1923 Type C 5CV, 1931 C4 based Citroën P19B Kégresse track, 1933 Citroën Rosalie Coupe 15CV, Citroën 8CV 1933, 1933 C4 based Citroën P17 C Kégresse track, 1934-1956 Citroën Traction Avant, 1955 Citroën 2CV, 1962 Citroën ID varianta DS, Citroën DS Pallas 1968–1975, Începând cu anul 2009, Citroen dezvoltă și produce automobile și sub numele de DS sau Different Spirit/ Distinctive Series, ca modele premium. Primele modele produse din gama DS au fost DS3, fiind desemnată ”Mașina anului 2010”. 

Chei Auto Citroën 

Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule servicii de intervenţie de deblocare auto, copiere/duplicare chei auto Citroen, programare cip sau transponder, schimbare carcasă uzată, înlocuire baterie şi reparaţia circuitului electronic a cheii auto pentru orice autoturism, autovehicul sau autoutilitară Citroen, oriunde în Timişoara şi judeţul Timiş! Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu mobil la preţuri accesibile, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând!

Cheia-telecomandă cu două butoane Citroen

chei-auto-citroen-chei-auto-timisoara-non-stop-dublura-copiat-chei-auto-cip-transponder-taiere-cheie-metalica

Această cheie-telecomandă este tipul compact cu lama cheii fixă în carcasa telecomenzii care deține 2 importante butoane pentru blocare, respectiv deblocare automobil. Este fabricată dintr-n plastic rezistent și un aliaj din metal inoxidabil. Funcționează pe frecvența 343MHz sau 433Mhz, deține o baterie de tip CR2016. Această cheie-telecomandă este compatibilă cu modelele Citroen C1, Citroen C2, Citroen C3, Citroen Xsara, Citroen  Berlingo 1996-2008, Citroen  Picasso etc..

Cheia-telecomandă tip briceag cu 3 butoane, Citroen (I)

chei-auto-citroen-chei-auto-timisoara-non-stop-dublura-copiat-chei-auto-cip-transponder-taiere-cheie-metalica

Această cheie auto briceag Citroen este alcătuită din 3 butoane pentru deblocare, blocare respectiv portieră portbagaj. Materialul este din plastic  rezistent, cu o lamă puternică din oțel, având o greutate de aproximativ 40g. Telecomanda funcționează pe frecvența 433 MHz, tipul bateriei este CR2032. Această cheie auto cuprinde o gamă largă de modele compatibile, precum Citroen C5, Xsara 2001-2004, Citroen Saxo, Citroen Xantia, Citroen Evasion, Berlingo, Citroen Picasso, Citroen Jumper, Citroen Dispatch, Citroen Relay, Citroen C1, Citroen C2, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5 și Citroen C8

Cheia-telecomandă tip briceag cu 3 butoane, Citroen (II)

chei-auto-citroen-chei-auto-timisoara-non-stop-copiat-chei-auto-cip-briceag-transponder-taiere-cheie-metalica

Această cheie-telecomandă Citroen este fabricată dintr-un plastic rezistent, poate fi întâlnită și în variantele cu 2, 3 sau 4 butoane și este sub forma tipului de carcasă briceag. Cipul este de tip ID44, frecvența de operare a telecomezii este de 433.92 MHz/ 315 MHz, tipul bateriei este CR2032 lithium ion. Această cheie telecomandă tip briceag poate fi compatibilă cu modelele Citroen C1, Citroen C2, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Citroen C6, Citroen Grand Xsara, Citroen Picasso, Citroen Berlingo, Citroen Jumper, etc…

Telecomanda inteligentă cu 3 butoane, Citroen

chei-auto-citroen-chei-auto-timisoara-non-stop-dublura-copiat-chei-auto-smart-cip-transponder-taiere-cheie-metalica

Această cheie-telecomandă inteligentă Citroen este fabricată dintr-un plastic rezistent, deține 3 butoane și nu necesită cheie. Cipul este de tip ID46, frecvența de operare a telecomezii este de 433.92 MHz sau 434Mhz, tipul bateriei este CR2032 lithium ion. Această cheie telecomandă încorporată este compatibilă cu cele mai recente versiuni ale modelelor Citroen C4 / DS4, Citroen Cactus, Citroen C2, Citroen C3 etc..

Serviciile oferite pentru orice model Citroën 

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară Citroen

Ţi-ai încuiat cheia auto Citroen în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, deblocăm orice maşină fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea.

  • Tăiem şi programăm chei auto Citroen complete 

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina Citroen? Suntem aici! Creăm, duplicăm, programăm cip pentru orice cheie auto Citroen. Avem o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România,  pricepuți în crearea şi progamarea unei chei auto complete pentru orice model  Citroen.

  • Duplicăm chei auto Citroen

Dacă eşti un conducător auto Citroen și ai nevoie de o dublură, apelează la specialişti! Noi creăm chei auto de rezervă complet programate, cu telecomandă completă. Noi îţi facem oricâte dubluri ai nevoie, toate la o calitate originală şi mult mai accesibil ca preţ comparativ cu dealerii reprezentanţelor! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă.

  • Reparăm chei auto Citroen

În general, cheia auto Citroen poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Citroen ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie.

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii Citroen, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă tehnologie şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butuc/contact, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Se montează contactul sau butucul încapoi la locul său de unde a fost demontat. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete.

  • Extragem chei auto Citroen rupte sau blocate în butucul/yala portierei 

Extragerea cheii rupte din butucul portierei se va rezolva fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii mobile de urgenţă pentru extragerea cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei mașinii Citroen.

Modele de maşini Citroen la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes

Citroen C4 / DS4, Citroen Cactus, Citroen C2, Citroen C3 2006, Citroen C5, Xsara 2001-2004, Citroen Saxo, Citroen Xantia, Citroen Evasion, Citroen Berlingo, Citroen Picasso, Citroen Jumper, Citroen Dispatch, Citroen Relay, Citroen C1, Citroen C2, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5 și Citroen C8