0738642726
Selectează o Pagină

Porsche, scurt istoric

chei-auto-timisoara-chei-auto-porsche-chei-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-cheie-deblocare-orice-model-masina-porsche

În anul 1931, Ferdinand Porsche pune bazele companiei „Dr. Ing. h. c. F. Porsche GmbH”  în orașul Stttgart, Germania. Primul automobil produs și vândut sub licența Porsche a fost Porsche 64 în anul 1939. Acest model a fost creat din componente al Volkswagen Beetle, automobil conceput de către Ferdinand Porsche și care fusese un imens succes pentru Volkswagen AG. În timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondial, Ferdinand Porsche se ocupa cu crearea design-ului pentru mașini de teren a forțele terestre germane, iar mai apoi pentru tancuri armate. După război, în anul 1952 Porsche produce modelul Porsche 356 K/9-1iar din anii 1960 produce modelul Porsche 911 cu motor cu 5 cilindri, devenind cel mai cunoscut model de mașină a Porsche. Colaborarea cu Volkswagen a început încă de la începuturile companiei, și au continuat colaborând pentru producerea automobilelor VW-Porsche 914 având motor Volkswagen și Porsche 914-6 având motor Porsche. Mai apoi în anul 1976 colaborarea a continuat pentru modelul Porsche 912E și Porsche 924 model care avea componente Audi. În anul 1981 Porsche a creat și un motor de avion, pentru modelul Porsche PFM 3200. În anul 2002 s-a introdus primul model Porsche Cayenne, model care împarte componente cu Volkswagen Touareg și Audi Q7. În anul 2007 din Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG compania ia numele de Porsche SE,  o parte din acțiuni aparținând Volkswagen. După anul 2015 Porsche este subdiviziune a Volkswagen AG. În anul 2010 se lanseaza modelul hibrid Porsche Cayenne S Hybrid, iar mai apoi Porsche Panamera Hybrid. Printr-o genialitate mecanică și vizuală Porsche a scris istorie în industria automobilelor de mare succes, stând și în zilele noastre în topul celor mai sigure automobile a lumii.

Chei Auto Porsche

Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule servicii de intervenţie de deblocare auto, copiere/duplicare chei auto Porsche, programare cip sau transponder, schimbare carcasă uzată, înlocuire baterie şi reparaţia circuitului electronic a cheii auto pentru orice autoturism, autovehicul sau autoutilitară Porsche, oriunde în Timişoara şi judeţul Timiş! Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu mobil la preţuri accesibile, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând!

Cheia cu telecomandă încorporată Porsche

chei-auto-timisoara-chei-auto-porsche-chei-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-cheie-deblocare-orice-model-masina-cheie-cu-3-butoane-blocata-programare-cip

Această cheie deține telecomandă încorporată. Este fabricată dintr-un material plastic rezistent la lovituri și zgârieturi. După anii 2000 această cheie-telecomandă era una dintre cele mai populare la modelul Porsche 911 (2001 – 2012). Frecvența de transmitere a telecomenzii este de 433MHz. Tip Transponder ID46 – PCF7936. Tip baterie CR2032. Dacă ești șofer Porsche și ai nevoie de o cheie de acest tip conteactează-ne oricând.

Cheia Telecomandă Smart Key sau Cheia Inteligentă Porsche

chei-auto-timisoara-chei-auto-porsche-chei-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-cheie-deblocare-orice-model-masina-cheie-cu-3-butoane-porsche-blocata-programare-cip

Cheia inteligentă Porsche are 3 butoane principale, este fabricată din material plastic rezistent, cauciucat pe părțile laterale. Greutate aproximativ 45-50g. Telecomanda funcționează pe frecvența 434 Mhz, tip cip ID49, tipul bateriei este CR2032. Această cheie auto cuprinde o gamă largă de modele compatibile, precum Porsche Cayman 2006-2011, Porsche 911 2002-2011, Porsche Boxster 2002-2011,  Porsche Carrera GT 2004-2005,  Porsche Panamera.

Cheia telecomandă auto Porsche tip briceag

chei-auto-timisoara-chei-auto-porsche-chei-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-cheie-deblocare-model-masina-cheie-cu-3-butoane-porsche-blocata-programare-cip

Această cheie-telecomandă Porsche este fabricată dintr-un plastic rezistent, deține 3 butoane. Frecvența de operare a telecomezii este de 434 MHz, tipul bateriei este CR2032. Această cheie telecomandă încorporată tip briceag Porsche este compatibilă cu modelul Porsche Cayenne (2003-2012) dar poate fi compatibilă și cu alte modele Porsche.

Serviciile oferite pentru orice model Porsche

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară Porsche

Ţi-ai încuiat cheia auto Porsche în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, deblocăm orice maşină fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea.

  • Tăiem şi programăm chei auto Porsche complete 

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina Porsche? Suntem aici! Creăm, duplicăm, programăm cip pentru orice cheie auto Porsche. Avem o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România,  pricepuți în crearea şi progamarea unei chei auto complete pentru orice model  Porsche.

  • Duplicăm chei auto Porsche

Dacă eşti un conducător auto Porsche și ai nevoie de o dublură, apelează la specialişti! Noi creăm chei auto de rezervă complet programate, cu telecomandă completă. Noi îţi facem oricâte dubluri ai nevoie, toate la o calitate originală şi mult mai accesibil ca preţ comparativ cu dealerii reprezentanţelor! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă.

  • Reparăm chei auto Porsche

În general, cheia auto Porsche poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Porsche ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie.

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii Porsche, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă tehnologie şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butuc/contact, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Se montează contactul sau butucul încapoi la locul său de unde a fost demontat. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete.

  • Extragem chei auto Porsche rupte sau blocate în butucul/yala portierei 

Extragerea cheii rupte din butucul portierei se va rezolva fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii mobile de urgenţă pentru extragerea cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei mașinii Porsche.

Modele Porsche la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes

Porsche 911 Turbo 2008, Porsche 911 Carrera S 2010, Porsche 911 2006, Porsche 911 2000, Porsche Cayman 2007, Porsche Cayman 2005, Porsche Cayenne 2007, Porsche Cayenne 2009, Porsche Cayenne 2011, Porsche Panamera 2013, Porsche Panamera 2014,