0738642726
Selectează o Pagină

Honda, scurt istoric

chei-auto-timisoara-chei-auto-honda-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-chei-deblocare-orice-model-masina-honda-cheie-rupta-in-contact-butuc-telecomanda-cip

Cu un bagaj de experiență, determinare și interes în producția motocicletelor și automobilelor, după cel de-al Doilea Război Mondial, în anul 1946, inginerul Hoichiro Honda (17 Noiembrie 1906 – 5 August 1991) pune bazele companiei ce va avea un succes exploziv în ingineria și producția motocicletelor și automobilelor în Japonia și mai apoi în întreaga lume. Compania Honda a luat naștere într-o baracă 16 m2 ,unde Hoichiro Honda construiește, alături de 12 muncitori, un motor de motocicletă de 50 cc. După succesul acestui motor de motocicletă, numită Honda Tip-A, calea către succes părea să fie din ce în ce mai clară. Primul model complet și original Honda, se produce în anul 1949 numindu-se Honda Tip-D. Iar în anul 1964 Honda Motor Company devine cel mai mare producător de motociclete. Primul automobil creat și produs complet de către Honda Motor Company a fost modelul de mini camionetă Honda T 360, vândut în August anul 1963. În 1969 se produce modelul Honda 1300 cu motor în patru cilindri. În doar câteva deceni, Honda produce automobile și motociclete în întreaga lume. În anul 1972 se lansează modelul automobil Honda Civic înlocuind modelul Honda N600, și care avea să rămână pană în zilele noastre un model de mare succes. Honda Civic devenea un model de concurență pentru modelul de succes Toyota Corolla. În anul 1973 Kiyoshi Kawashima preia conducerea companiei Honda Motor. În anul 1986 se lansează seria Acura în Statele Unite ale Americii, fiind un model de succes, o sibdiviziune Honda. Compania Honda se poate mândri și cu mașini sport de super putere, în anul 1991 Honda lansează modelul Honda NSX, fiind prima mașină fabricată complet din aluminiu cu un motor V6. O perioadă mai puțin bună se păreaca va urma pentru compania Honda, în anii 1992 și 1993 Honda era pe cale să fie achiziționată de către concurența, și de mare succes companie japoneză Mitsubishi. Din 2001 Honda produce automobile hibrid, iar versiunea Honda Civic Hybrid facând o mare concurență modelului Toyota Prius. Anul 2006 Honda este onorată cu premiul pentru cel mai bun camion al anului. Iar deasemenea în anul 2006, Honda Civic este desemnată cea mai bună mașină a anului. În anul 2017 Honda devine cel mai mare producător de motociclete din India. Honda rămâne o concurență importantă pe piața automobilelor dar mai ales pe piața motocicletelor la nivel mondial. 

Chei Auto Honda

Chei Auto Timişoara pune la dispoziţia tuturor şoferilor de autovehicule servicii de intervenţie de deblocare auto, copiere/duplicare chei auto Honda, programare cip sau transponder, schimbare carcasă uzată, înlocuire baterie şi reparaţia circuitului electronic a cheii auto pentru orice autoturism, autovehicul sau autoutilitară Honda, oriunde în Timişoara şi judeţul Timiş! Vă invităm să vă oferim NON-STOP acest serviciu mobil la preţuri accesibile, rapid şi eficient. Contactează-ne oricând!

Cheia telecomandă Honda cu 3 butoane

chei-auto-timisoara-chei-auto-honda-chei-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-cheie-deblocare-orice-model-masina-cheie-cu-3-butoane-honda-blocata-programare-cip-honda

Această cheie telecomandă încorporată este fabricată dintr-un material plastic rezistent, dimensiunile sunt de aprox. 50x20x15mm. Această cheie este copatibilă cu modelele  Honda CR-V 2007-2013, Honda CR-Z 2011-2015, Honda Fit 2008-2013, Honda Insight 2010-2014, Honda Accord Crosstour 2010-2011.

Cheia telecomandă Honda cu 4 butoane (Tip.1)

chei-auto-timisoara-chei-auto-honda-chei-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-chei-cheie-deblocare-orice-model-masina-honda-cheie-cu-4-butoane-honda-blocata-programare-cip-honda

Această cheie telecomandă Honda este deasemenea bine concepută fiind fabricată din material plastic  rezistent, cu o lamă puternică din oțel, având o greutate de aproximativ 40g. Această cheie telecomandă este compatibilă cu modelele Honda 2003 – 2007 Accord, Honda 2003 – 2010 Element,  Honda Civic 2006-2013.

Cheia telecomandă Honda cu 4 butoane (Tip.2)
chei-auto-timisoara-chei-auto-honda-tip2-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-chei-cheie-deblocare-orice-model-cheie-cu-4-butoane-honda-programare-cip-honda

Această cheie telecomandă cu 4 butoane funcționează pe frecvența 433 MHz, tipul bateriei este CR1620. Această cheie auto este compatibilă cu modelele Honda Accord 2013, Honda Accord 2014, Honda Civic 2014, Honda Accord 2015, Honda Civic 2015,  Honda Accord 2016, Honda Civic 2016.

Cheia telecomandă inteligentă Honda (smart key)
chei-auto-timisoara-chei-auto-honda-deblocare-auto-timis-non-stop-timisoara-chei-cheie-deblocare-orice-model-masina-honda-cheie-smart-cu-4-butoane-honda-blocata-programare-cip-honda

Această cheie-telecomandă Honda mai este denumită și Smart Key sau cheia inteligentă deoarece nu este necesară folosirea cheii metalice. Carcasa este fabricată dintr-un plastic rezistent, deține 4 butoane. Această cheie telecomandă inteligentă este compatibilă cu cele mai recente versiuni Honda an fabricație 2014 – 2018, printre care și modelele Honda Civic, Honda CR-V

Serviciile oferite pentru orice model Honda

  • Deblocăm orice model de autoturism sau autoutilitară Honda

Ţi-ai încuiat cheia auto Honda în interior? Ţi-ai pierdut cheia de la maşină şi nu ai altă cheie de rezervă? Ţi s-a rupt singura cheie auto? Ţi-a furat cineva cheile de la camionetă sau altă autoutilitară? Nu vrem să sune ironic, însă poţi zâmbi liniştit! Noi asta facem, deblocăm orice maşină fără zgârieturi. Fără şurubelniţe sau alte tije bagate în butuc/yală care poate deteriora calitatea.

  • Tăiem şi programăm chei auto Honda complete 

Ai pierdut singura cheie pe care o aveai şi ai nevoie de o cheie nouă completă şi originală pentru maşina Honda? Suntem aici! Creăm, duplicăm, programăm cip pentru orice cheie auto Honda. Avem o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa automotive din România,  pricepuți în crearea şi progamarea unei chei auto complete pentru orice model  Honda.

  • Duplicăm chei auto Honda

Dacă eşti un conducător auto Honda și ai nevoie de o dublură, apelează la specialişti! Noi creăm chei auto de rezervă complet programate, cu telecomandă completă. Noi îţi facem dubluri la o calitate originală şi mult mai accesibil ca preţ comparativ cu dealerii reprezentanţelor! Chei Auto Timişoara recomandă tuturor şoferilor de autovehicule să aibă la îndemână întotdeauna o a doua cheie auto, o dublură ca rezervă.

  • Reparăm chei auto Honda

În general, cheia auto Honda poate fi foarte fragilă iar o simplă deteriorare/ spargere a carcasei poate aduce cu timpul o defectare completă a părţii electronice din interiorul acesteia, ceea ce îţi recomandăm înlocuirea carcasei. Chei Auto Timişoara oferă nu doar servicii de copiere şi creare chei auto Honda ci şi de reparaţie a acestora, folosind unelte de ultimă generaţie.

  • Extragem chei rupte în contact/butuc

Dacă ţi s-a rupt cheia în contactul maşinii Honda, echipa noastră este specializată pe aceste intervenţii de urgenţă, folosind scule de cea mai înaltă tehnologie şi de ultimă generaţie pentru a nu deteriora în nici un fel maşina ta. Se va extrage sau demonta butuc/contact, apoi cu grijă se va extrage cheia din contact. Se montează contactul sau butucul încapoi la locul său de unde a fost demontat. Ultimul pas este acela de creeare a unei chei noi complete pentru mașina ta.

  • Extragem chei auto Honda rupte sau blocate în butucul/yala portierei 

Extragerea cheii rupte din butucul portierei se va rezolva fără a crea nici cea mai mică zgârietură şi îţi creăm şi o cheie auto nouă completă, pentru a-ţi putea continua drumul liniştit. Chei Auto Timişoara pune la dispoziţie servicii mobile de urgenţă pentru extragerea cheii rupte sau blocate în butucul/yala portierei mașinii Honda.

Modele de maşini Honda la care Chei Auto Timişoara a intervenit cu succes

Honda Civic, Honda Accord 2009, Honda CR-V 2013, Honda Civic 2003, Honda Accord 2005, Honda Civic 2004, Honda HR-V 2015, Honda CR-V Black Edition 2013, Honda HR-V 2018