0738642726
Selectează o Pagină

SISTEM CAS/FEM/BDC în funcție de modelul și anul masini tale  :

Sistem : Modulul electronic frontal (FEM).

Sistem ce  reprezintă o nouă generație care înlocuiește unitățile de control existente și funcțiile acestora. Ca urmare a principiului modular, modulul electronic frontal (FEM) poate fi instalat în toate seriile. Modulul electronic frontal (FEM) este unitatea centrală de control din sistemul electric al vehiculului. În același timp, modulul electronic frontal (FEM) este poarta de acces pentru celelalte unități de control. Modulul electronic frontal (FEM) oferă funcții de la unitatea de control anterioară (FRM), sistemul de acces auto (CAS), Junction Box Electronics (JBE) și modulul gateway central (ZGM).
Modulul gateway central (ZGM) este instalat în modulul electronic frontal (FEM) ca unitate de control independentă. Scopul este reducerea numărului de unități de control și îmbunătățirea rețelei componentelor. În același timp, optimizarea cablajului reduce capacitatea fizică a magistralei.
.

Sistem : Control module car access (CAS).

Sistem ce reprezinta CAS servește ca sistem de alarmă, antifurt și permite pornirea vehiculelor BMW.
Un cip transponder este integrat în fiecare dintre cheile vehiculului. În jurul contactului este montată o bobină inelară. Cipul transponder este alimentat de această bobină de la modulul de control CAS. Aceasta înseamnă că nu este necesară bateria în cheie. Alimentarea cu energie și transferul de date au loc în același mod ca un transformator între antena (bobină) contactului și cipul transponderului.
Cheia trimite apoi date către modulul de control CAS. Dacă aceste date sunt corecte, modulul de control CAS activează dispozitivul de pornire prin intermediul unui releu situat în modulul de comandă și trimite suplimentar un semnal de activare de pornire codificat printr-o legătură de date către DME / DDE. Aceste proceduri pot duce la o întârziere de pornire de până la o jumătate de secundă.Modulul de control al motorului (DME / DDE) permite pornirea motorului numai dacă este primit un semnal de activare corect de la modulul de control CAS.