0738642726
Selectează o Pagină

Bun venit! Noi suntem Chei Auto Timişoara

Suntem o echipă veselă şi profesionistă în acelaşi timp!

Despre noi

Unul dintre motivele pentru care am pornit serviciul mobil Chei Auto Timisoara este acela de a elimina serviciile cu costuri suplimentare şi care necesită timp pentru a putea fi livrate clientului, servicii care rând-pe-rând s-au extins şi interpretat ca un fapt normal în România.

Am început şi continuăm cu încrederea că vom putea elimina aceste servicii obositoare obişnuite, şi ne vom focusa pe clientul nostru ca om, oferindu-i într-un mod profesionist şi avantajos servicii mobile rapide, eficiente şi de înaltă calitate.

Ce facem?

Rezolvăm deblocări, oferim assistenţă şi un serviciu performant de creeare a cheilor auto, pentru autoturismele al caror cheie a fost pierdută sau chiar ruptă în interiorul butucului/contactului maşinii.

Noi iţi deblocăm autoturismul, noi iţi creăm o cheie nouă daca este cazul!

Obiectiv

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi prin serviciul Chei Auto Timişoara eficienţă şi profesionalism într-un timp scurt.

Suntem o echipă formată şi antrenată pentru a oferi servicii rapide şi eficiente, tratând orice client cu Respect. Nu discriminăm şi nu favorizăm niciun client ţinând cont de nivelul în societate al acestuia, iar celebra lozincă ”Primul venit, Primul servit” se aplică şi la noi.

Am crescut în România unde serviciile avantajoase, rapide, de încredere şi cu o calitate înaltă, în marea majoritate lipsesc, sau sunt foarte puţine. E foarte probabil ca la o întâmplare neplăcută, pierderea cheii auto, de pildă, să primeşti un ”Nu se poate. Nu putem face asta. Căutaţi în altă parte” de la mai mulţi aşa zişi specialişti, chiar dacă ei fiind, aşa cum susţin, specializaţi în acel lucru. După cum vedem cu toţii, încă ne lovim de aceste triste întâmplări care ne fac să spunem ”Vai de România asta”. Însă nu ţara este de vină ci oamenii care pur şi simplu nu îşi însuşesc munca pentru a o aduce la rang de artă. Iar ceea ce ne dorim noi privind serviciile pe care le oferim, este de a elimina serviciile neprofesioniste, scumpe, care necesită timp pentru ca cineva, cu greu, să se deplaseze să o rezolve să te ajute.

Cu toţii vrem o ”Ţară ca afară” iar schimbarea se poate face pornind de la fiecare dintre noi, oferind respect, eficienţă şi o treabă de calitate.

Aceasta este mentalitatea noastră cu care vom continua să creştem.

Vezi ce spun alţi clienţi fericiţi

10 recenzie_chei_auto_timisoara_deblocare_cheie_auto_timis_nonstop

11_ecenzie_5 stele chei auto timisoara 

12 chei auto timisoara deblocare chei timis non stop

13 chei auto timisoara debloacare auto chei timis

Primeşti

15% discount

dacă menţionezi că ai văzut această ofertă aici, pe website!